ENS ESTEM PREPARANT PER LA FIRA DE LA MADUIXA DE SANT CEBRIÀ, EL NOSTRE POBLE!… :) ESTAREM TOT EL DIA!


Com l’any passat, els adolescents de l’Hivernacle estem preparant manualitats que puguin agradar a la ciutadania de Sant Cebrià, i tothom qui vingui, i que volgueu comprar! Així podreu col·laborar amb nosaltres! L’ajuda és poder-nos autogestionar i subvencionar una excursió abans de l’estiu amb els diners que recaptem de les vendes! L’any passat vam poder anar al Tibidabo i va ser genial, veure l’esforç recompensat d’aquesta manera! Esperem fer coses ben boniques pel dia de la Fira i que ens podeu donar el suport que us agradi!

Quan? El diumenge 29 d’abril!

MOLTES GRÀCIES!!!

 

Hi tindrem noves manualitats i sorpreses!!! 🙂

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *