31-10-2018: Joan Artigas al Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat


En un acte compartit amb el poeta Josep Pedrals i Marina Porras, estudiosa de Ferrater, Joan Artigas presenta un nou text de Ferrater musicat per ell: Metrònom, a més d’altres cançons contingudes en el seu CD.

24-05-2018: Joan Artigas torna a Reus a presentar el CD


Acompanyat aquesta vegada pel contrabaixista ARTUR REGADA, torna a la Biblioteca Xavier Amorós per presentar el CD “De l’amor i del temps” a la ciutat que el va veure néixer.

05-05-2018: A Sant Quirze del Vallès, música al jardí


Dintre del cicle “Música al jardí” i acompanyat per Sergi Sirvent (piano, trompeta i percusions), Joan Artigas persenta el seu CD dedicat a Gabriel Ferrater.

24-04-2018: Presentació a Girona del CD “De l’amor i del temps”


Dintre del cicle “Música per a tothom”, Joan Artigas presenta a Girona les deu cançons del seu CD dedicat al poeta Gabriel Ferrater. Pau Pumarola li va fer aquesta magnífica instantània.

23-04-2018: Joan Artigas col·labora amb el Servei Local de Català


Dintre dels actes programats per l’Ajuntament de Sant Cugat, Joan Artigas canta les seves versions musicades de textos de diversos poetes catalans: Foix, Pere Quart, Ferrater, Espriu. També va col·laborar en el mateix acte l’actor Jordi Bosch.

11-01-2018: Joan Artigas canta en l’acte de presentació de l’Associació Gabriel Ferrater


Joan Artigas canta algunes de les seves cançons del darrer CD en l’acte de presentació de l’Associació Gabriel Ferrater de la qual és membre de la Junta. La foto capta el moment en què la neboda de Ferrater, Amàlia Ferraté, fa donació a l’Associació d’un autorretrat del poeta.

02-12-2017: Joan Artigas a l’Auditori de Terrassa


Joan Artigas canta en l’acte de reconeixement al professorat de primària i secundària jubilat durant el curs 16-17 a la delegació del Vallès Occidental, on ha treballat durant 36 anys.

26-10-2017: Joan Artigas presenta el nou CD a Sant Cugat del Vallès


Dintre del crowfunding que va permetre la publicació del CD “De l’amor i del temps”, l’Ajuntament de Sant Cugat va col·laborar amb la organització d’un concert al Cafè-Auditori. Acompanyat per Sergi Sirvent (piano i trompeta), Artur Regada (contrabaix ) i Martí Hosta (percusions) va anar desgranant les deu cançons del CD més alguns temes dels CD’s dedicats a Pere Quart i Salvador Espriu. Els músics van fer tres bisos davant d’un públic entusiasta.

14-08-2017 Concert a la plaça de San Blas de Chiprana


L’Ajuntament de Chiprana (Saragossa) va aportar l’organització d’aquest concert dins del crowfunding destinat a la publicació del CD “De l’amor i del temps”. Joan Artigas va fer un repàs en forma de cançons a les seves arrels catalanoaragoneses: cançons de Serrat, Labordeta, La Bullonera, Joaquin Carbonell, Orquestina del Fabirol, Biella Nuei, Hato de Foces y La Ronda de Boltaña, a més d’alguna peça tradicional, van anar apareixen una darrera l’altra.

31-07-2017 “A Gabriel Ferrater, poeta” es presenta a Reus


Acompanyat per Sergi Sirvent ( piano i trompeta ), JOAN ARTIGAS presenta les cançons que formaran part del CD dedicat al poeta Gabriel Ferrater.

El concert es va realitzar als jardins de la Biblioteca Xavier Amorós de Reus