Galileo Galilei Institut

Crònica del viatge a Jaca

Crònica del viatge

Aquí podeu llegir com van anar aquests quatre dies de juny de viatge de fi de curs a Jaca, però abans, un cop més, donem les gràcies als dos professors acompanyants, el Sergio Campos i l’Adrià Gost. Ells sempre aconsegueixen que qualsevol activitat esdevingui inoblidable.

Dia 12

Dilluns, el nostre primer dia a Jaca

El primer dia el vam passar gairebé tot el matí dins de l’autocar per arribar a Jaca. Un cop allà ens vam desplaçar fins a l’hotel Mur i ens vam instal·lar. La tarda la vam dedicar a visitar la ciutat de Jaca.

Dia 13

Al Parc Nacional d’Ordesa

Dia de pic-nic fent una ruta pel Parc Nacional d’Ordesa. Tot el grup va demostrar unes grans aptituds pel senderisme. A poc a poc anàvem complint amb tots les fites: cascades del Estrecho, Arripas i La Cueva, el circ de Soaso i final a Cola de Caballo.

Dia 14

El dimecres, descens de barranc i patinatge

El dimecres tocava descens de barranc, una prova dura. Després d’esmorzar l’autocar ens va apropar fins a Garganta d’Escarrilla i un cop allí, amb la inestimable ajuda dels monitors, vam superar tots els obstacles que es presentaven.

A la tarda vam passar unes hores patinant al Pavelló de Gel de Jaca, unes instal·lacions realment impressionants.

Dia 15

Últim dia, retorn a Barcelona

El nostre últim dia per les terres de Jaca.

De bon matí vam iniciar el camí de retorn a Barna, però l’itinerari passava primer per Murillo de Gallego, on ens ho vam passar d’allò més bé practicant rafting. Després de fer pic-nic per la zona, ens vam arribar al castell de Loarre per fer-ne la visita corresponent. Finalment, l’autocar ens va dur de retorn a casa.

Genial!

Vídeo resum

YouTube Preview Image

Àlbum de fotos

En aquest enllaç trobareu totes les fotos del viatge a Jaca