Galileo Galilei Institut

Feina i instruccions per passar la quarantena

imatge-recursos-didactics

CIÈNCIES

Feina i instruccions del departament de Ciències per passar la quarantena

Marisa Mundina

Biologia de 1r A i 1r B

Després de llegir el text següent (Qué son las placas tectónicas) i el del llibre referent a les plaques tectòniques, dibuixeu en un foli un mapa mundi amb totes les plaques litosfèriques (punt 4, tema 5), els seus noms i els seus límits (fletxes vermelles convergents o divergents, com el mapa de l’exercici interpretue la informació però amb el nom de les plaques).

Feu els exercicis : Feu una cerca i organitzeu la informació i interpreteu la informació.

Hauria d’estar per divendres, m’ho envieu tot al correu mmundina@xtec.cat i us ho corregiré. Si teniu dubtes també em podeu escriure.

Divendres us posaré més exercicis per a divendres següent.

Física i Química de 3r B

Llegir canvis físics i químics del tema 5 de les pàgines verdes resum del final del tema, fer els exercicis 1, 2 i 3 i fer l’a, b, c i d de la priemr pàgina del tema: analitzeu un experiment.

M’ho heu d’entregar el proper divendre al correu mmundina@xtec.cat ui us ho corregiré. Si teniu dubtes podeu escriure’m també.

Biologia de 4t

Espero que divendres que ve m’envieu l’exercici de repàs que us vaig enviar, el corregirem, i continuem avançant amb el tema d’ecologia. Tractarem els cicles de la matèria. Ja em direu si heu llegit el llibre.

José Ceballos

1r d’ESO C i D

La cèl·lula

…………………………………………………………………………………………..