Galileo Galilei Institut

Informació sobre el viatge a Mallorca

Aquest any els alumnes de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat han fet el viatge de final de curs a l’illa de Mallorca, del dimarts 7 de juny al divendres 10 de juny de 2016.

Llistat d’alumnes que fan el viatge, resum dels comptes

Llistat dels alumnes

Resum dels comptes

Cartes a les famílies

Carta a les families per fer el primer pagament

Carta d’autorització i informativa a les famílies

Dades generals del viatge

– Trobada a l’institut:

1
Presentació a Via Júlia i trasllat a l’aeroport de Barcelona dues hores i mitja abans de la sortida.

A les 6:00 del matí del dia 7 de juny.

1

– Companyia Aèria:

1
logo companyia air europa
1

– Equipatge:

1
L’equipatge de mà és el que pot portar cada passatger dins de la cabina de l’avió. Es pot portar un paquet amb les següents característiques:

Una maleta o bossa de cabina de 55x35x25 que no pesi més de 10 quilos

L’equipatge per facturar:

Una maleta que no sobrepassi els 20 quilos

1

– Vols:

1
07/06 BCM-PALMA UX 6007 08.40-09.25 HRS
10/06 PALMA-BCN UX 6102 19.45-20.35 HRS
1

– Trasllats:

1
Trasllat de Via Júlia a l’aeroport de Barcelona. Trasllats d’entrada i sortida d’aeroport Palma a hotel i al revés. Trasllats corresponents a les excursions.
1

– Allotjament:

1
Hotel Palma Bay, de tres estrelles, situat a l’Arenal. Tres nits en règim de tot inclòs.

Les habitacions són múltiples, de 4, 3 i 2 persones.

1

– Professors acompanyants:

1
Albert Vilanova,

Fran Villar

i Toni Llansana

1
Normativa del viatge

– El viatge és una activitat escolar voluntària i es regeix per la normativa de convivència i funcionament de l’institut.

– Conviurem moltes hores junts i serà una prova de tolerància: cal tenir paciència i respecte els uns amb els altres.

– Queda totalment prohibit portar, adquirir i prendre substàncies estupefaents, begudes alcohòliques i el tabac. La infracció d’aquesta norma és una falta greu i pot suposar el retorn immediat de l’alumne en qüestió a càrrec de la seva família o tutors legals.

– Qualsevol falta greu de conducta a criteri dels professors responsables també podrà suposar el retorn immediat de l’alumne en qüestió a càrrec de la seva família o tutors legals.

– El grup de viatge constitueix una unitat indivisible mentre els professors responsables no indiquin el contrari. Per tant, no serà permès que una part d’aquest grup se’n separi per voluntat pròpia sota risc de cometre falta greu.

– El professorat donarà instruccions sobre les hores de temps lliure de què disposen els alumnes així com de trobada per les excursions, els àpats, etc. Els horaris de cada dia s’establiran sobre la marxa en funció de les activitats a realitzar.

– Per al bon funcionament del viatge és indispensable observar els horaris; és inacceptable que la irresponsabilitat d’uns pocs faci anar malament tot el grup.

– L’equipatge de mà ha de complir les normes legals pel que fa al seu contingut.

– En tot moment és obligatori portar damunt la llista amb els telèfons de contacte i les adreces relatives al viatge, a més d’un mòbil amb les bateries carregades i saldo disponible.

– Cada alumne és responsable dels seus medicaments i de la seva correcta administració. Els professors només en tindran constància.

– Les normes de l’hotel s’han de complir al peu de la lletra sense excepció. Així mateix, cal respectar la normativa pròpia dels espais que visitarem.

– En arribar el primer dia a l’habitació caldrà revisar-la per si hi ha cap desperfecte. Si en fos el cas, s’haurà d’escriure en un paper el número de l’habitació, el desperfecte i lliurar-lo al professorat abans d’utilitzar-la. En els hotels fan deixar uns dipòsits de garantia per si es produeix algun desperfecte, per tant, és important que reviseu les habitacions en ocupar-les i aviseu dels desperfectes que hi observeu al professorat.

– En cas de reclamació per part de l’hotel per desperfectes, els usuaris de l’habitació es faran càrrec de l’import econòmic corresponent.

– L’habitació i el llit assignats seran els mateixos al llarg de tota l’estada i no es poden intercanviar ni compartir.

– Durant el temps lliure i en general, s’ha de ser respectuós amb la gent i evitar tot tipus de conflicte: hi anem a passar-ho bé i no a cercar problemes. Cal tenir una actitud positiva.

PDF-Icon

Programa del viatge

7 de juny – Primer dia Barcelona – Mallorca

Presentació a Via Júlia i trasllat a l’aeroport de Barcelona dues hores abans de la sortida. Facturació d’equipatge i sortida en vol de línia regular d’Air Europa amb destinació Mallorca. Sortida al matí, arribada a Mallorca i recollida amb autocar per a trasllat a l’Hotel Palma Bay. Acomodació. Dinar, sopar.

Excursió a la ciutat de Palma per la tarda, pel nostre compte. Es visitarà la part antiga de la ciutat, el Museu Catedralici amb la Capella de Miquel Barceló i els exteriors de la Catedral. Es realitzarà una visita panoràmica al Castell de Bellver.

imatge audioguia castell bellver

foto mallorca palma de mallorca foto mallorca Catedral foto mallorca capella miquel barceló foto mallorca Castell Bellver

8 de juny – Segon dia Mallorca

Pensió tot inclós a l’hotel.

Excursió a les Coves del Drach (mig dia). Sortida des de l’hotel Encant, a les 9:00h, cap a l’est de Mallorca per dirigir-se a Porto Cristo, poble pescador on farem la visita de les famoses Coves del Drach. En el seu interior s’assisteix a uns inoblidables minuts musicals en el llac subterrani més gran d’Europa, el Llac Martel. Aturada opcional sense càrrec en una exposició de perles.

Tarda a Palma de Mallorca.

foto mallorca Coves del Drach foto mallorca cuevas_drach foto mallorca Rambla de Palma foto mallorca Forn Teatre

9 de juny – Tercer dia Mallorca

Pensió tot inclós a l’hotel.

Excursió a Sóller (mig dia). Sortida de l’hotel Encant, a les 9:00h, en direcció al Port de Sóller, temps lliure per conèixer un dels ports més coneguts de l’illa, ubicat en plena Serra de Tramuntana. Al port, els estarà esperant el tramvia per fer el recorregut de 25 min aproximadament fins al poble de Sóller, popularment conegut com “vall dels tarongers”. Ja a Sóller es començarà el tram final de l’excursió que és el retorn cap a Palma en el famós Tren de Sóller, tren de fusta de 1912. El trajecte discorre per túnels, panoràmiques inoblidables, camps d’oliveres i ametllers… Per acabar l’excursió, en arribar a l’estació de tren, els esperaran els autocars per al retorn cap als hotels.

Tarda a Palma de Mallorca.

foto mallorca tramvia port sóller foto mallorca tranvia 2 foto mallorca port sóller

10 de juny – Quart dia Mallorca – Barcelona

Matí a Palma de Mallorca.

Dinar a l’hotel a l’hora convinguda, recollida de maletes, comiat i autocar per trasllat a l’aeroport. Sortida en vol de línia regular amb destinació a Barcelona al vespre. Arribada a Barcelona i tothom cap a casa pel seu compte.

foto mallorca Llotja foto mallorca Grand Hotel Palma foto mallorca Miro's_Studio_Sert foto mallorca Llull

Get Directions