Galileo Galilei Institut

Crònica del viatge a Mallorca

Primer dia a ses illes

Ja hem rebut les primeres notícies del “grup galileu” que hem enviat a Mallorca. És d’agrair als professors que, després de tot un dia de portar quaranta-quatre alumnes amunt i avall, tinguin esma de posar-se a escriure quatre ratlles i enviar-nos unes fotos. Moltes gràcies companys!

I ara la petita crònica, via mòbil, que ens ha fet arribar l’Albert:

20160607_181241

“Ben d’hora hem pujat al bus i miraculosament no hi ha hagut cap pega durant el viatge. N’hi havia una bona colla que s’estrenaven en avió i hi ha hagut aplaudiments quan hem aterrat a Palma. Les vistes eren magnífiques. A l’aeroport un altre autocar ens ha dut fins a l’hotel de S’Arenal i de seguida ens hem capbussat a les piscines. En tenim 4!! Abans d’anar a dinar molta gent ja s’havia cruspit hamburgueses, cocacoles i de tot, perquè… tenim barra lliure de menjar i beguda tot el dia! Bufa! Tornarem amb més quilos!

A la tarda hem anat a Palma i hem fet un tomb pel casc antic. La catedral és molt impressionant però no hi hem pogut entrar: era tard i ja havien tancat. No passa res. Ja hi tornarem.

Bé, demà més.”

La resta de fotos aquí
Segon dia a Mallorca

Bé, doncs avui hem anat a les coves del Drach, potser les més famoses de les illes. La guia que dúiem a l’autocar ens ha servit per fer una classe de mallorquí, perquè les seves explicacions s’entenien prou bé i l’hem aplaudida. Dins la cova ens ha impressionat la gran quantitat d’estalagtites i estalagmites (quina de les dues és la que baixa del sostre? La solució, demà). També hem sentit un quartet que ens ha tocat música clàssica des de dins una barca que passava, i després hi hem pujat nosaltres.

Tornant hem dinat (hi ha de tot per menjar i beure) i hem anat a la platja. Hem jugat a pilota dins l’aigua, hem fet una mica el ximple i hem acabat organitzant una petita festa a la sorra amb un altaveu inalàmbric i cocacola. L’Ashley, l’Adelaida i el Fran ens han demostrat les seves habilitats dansaires.

Bé, això és tot. Demà, Sóller.

Aquí totes les fotos del viatge a Mallorca
De Palma a Sóller i tornada

El tercer dia a ses illes hem fet un viatge de sud a nord, és a dir, de la badia de Palma a la Serra de Tramuntana. L’autocar ens ha recollit al costat de l’hotel (amb una mica de retard, perquè naltros sí que seim puntuals, que diven ses mallorquins).

Un cop al port de Sóller, hem fet un passeig per veure el poble (a les fotos teniu vistes): una vila típicament mediterrània amb casetes blanques, carrers estrets i finestrals verds.

IMG-20160609-WA0003

La tornada ha estat espectacular: primer un tramvia preciós per pujar fins a Sóller i després un tren centenari, de fusta, que s’endinsa en la muntanya uns quants quilòmetres. Si et quedaves entre vagó i vagó feia un fred…!

Hem tornat a dinar a l’hotel. Aquest cop no us parlarem de menjar. Mireu les fotos i jutgeu.

Bé, ara són quarts de quatre. Aquesta tarda tornarem a la platja i al vespre hi ha discoteca. Segurament demà estarem baldats! Feliços però baldats!

Fotografies del viatge a Mallorca