Galileo Galilei Institut

I després del Batxillerat què?

Què?

Si encara no tens massa clar quins estudis faràs després del Batxillerat, en aquests panells hi trobaràs una mica més d’informació.

imatge ok-ma

I tu, ja tens clar què estudiar?
insgalileu si-no-saps-web

124 xerrades sobre les diferents opcions d’itineraris acadèmics, un fòrum virtual amb joves que ja estan cursant diferents modalitats d’estudis, l’exposició ‘Ja saps què faràs?’, visites a centres de treball per veure com és el dia a dia d’alguns professionals o vídeos en línia sobre les famílies professionals de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i d’alguns estudis universitaris.

Si estàs decidint el camí formatiu i professional que vols iniciar i tens dubtes i inquietuds, la campanya ‘In-forma’t’ et pot ajudar a triar l’opció més encertada.

si_no_saps_que_estudiar_in-forma

O bé en el seu facebook, on podràs fer consultes i parlar amb d’altres estudiants:

si-no-saps-facebook

UNPORTAL

El web de l’educació superior a Catalunya

imatge unportal

Unportal us ofereix les claus per conèixer tota l’oferta de les 12 universitats catalanes.

Per poder preparar el vostre ingrés a la universitat amb el màxim d’informació actualitzada possible, la web especialitzada Unportal posa a la vostra disposició l’ oferta completa d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes, amb els nous graus i dobles titulacions del curs 2015-2016.

El cercador. Podeu cercar per paraula (mestre, per exemple) o nom de l’estudi (educació primària) i triar els graus d’una demarcació concreta.

Per nota de tall. Seleccioneu estudis per nota de tall. Ara hi trobareu les del 2014, però a partir del 10 de juliol ja es podran consultar les del 2015. Quan introduïu una qualificació, veureu les titulacions a les quals dóna accés.

Les novetats. Consulteu la relació de 48 noves titulacions que s’estrenen (nous graus, estudis en anglès i dobles graus) i la pàgina de dobles titulacions, 70 de les quals tenen places de primer curs.

Graus en anglès, preus i màsters. Trobeu els graus en anglès, accediu al ‘top 10′ d’estudis amb més ocupació, i navegueu per les pàgines de preus, beques i allotjament. I per tota l’oferta de màsters, inclosa la del màster de secundària, actualitzada.

Un cop estigueu dins del web d’ Unportal també podreu consultar la informació en obert de cicles formatius de grau mitjà i grau superior.

El teu futur professional

Guia de la formació Professional a Barcelona

imatge fp 2015-16

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Fundació BCN Formació Professional, acaba de publicar la nova Guia de la formació professional 2015-16 a Barcelona: A què vull dedicar el meu futur professional?, amb informació sobre les novetats, l’oferta formativa, els centres educatius i orientació sobre estudis i itineraris. A més, s’ofereix una llista de respostes a preguntes freqüents i d’interès general, i dades sobre la inserció laboral dels diferents estudis professionals.

Aquesta guia es pot consultar en format web i mitjançant una aplicació renovada per a mòbils i tauletes, en sistema IOS, Android i codi QR. També es pot accedir a la guia a través de www.bcn.cat/educacio i de www.fundaciobcnfp.cat. La nova guia es pot descarregar des de l’adreça guiafp.fundaciobcnfp.cat, i es pot trobar a Google Play, a l’APP Store d’Apple i al portal municipal d’apps www.bcn.cat/mobil.

El període de preinscripció de l’alumnat que vulgui cursar un cicle formatiu de grau mitjà serà del 12 al 19 de maig del 2015 (del 26 de maig al 3 de juny en el cas dels cicles formatius de grau superior), i el període de matriculació per a l’alumnat preinscrit i amb plaça assignada serà de l’1 al 8 de juliol del 2015. Durant el mes de setembre hi haurà un procés extraordinari de preinscripció i matrícula per a les places vacants que puguin quedar als centres.

Enllaç 4

G

logo espai en construccio