Galileo Galilei Institut

Blog del centre

La Polina, l’Oriol i la Fàtima han guanyat una beca d’estudis

En un emotiu acte celebrat el dia 12 de juliol al Campus Ciutadella de la UPF, la Fundació BarcelonActua va fer entrega de les 22 beques U-BAC que aquest curs ha atorgat a alumnes provinents de 6 Instituts de Màxima Complexitat per estudiar els 3 primers anys de carrera universitària.

Entre els alumnes mereixedors de la beca, destinada a fer possible que alumnat amb talent i pocs recursos puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta, hi havia l’Oriol Martínez, la Polina Beloglazova i la Fàtima, estudiants del Galileo Galilei.

Enhorabona a tots tres pel vostre esforç i la vostra capacitat!

Aquest any, s’han atorgat 10 noves beques, incorporant 2 instituts nous: el Galileo Galilei de Nou Barris i el Consell de Cent del Poble Sec, que se sumen al Milà i Fontanals i el Miquel Taradell, del Raval, l’IES Besòs, del barri Besòs i el Pau Claris, del barri Sant Pere-Santa Caterina i la Ribera.

Aquest projecte, que aquest any arriba a la seva 5a Edició, té per objectiu potenciar l’ascensor social a casa nostra a través de l’educació, fent possible que alumnes amb talent i pocs recursos puguin tenir les mateixes oportunitats que la resta.

Font: Acte Lliurament 5a Edició Beques U-BAC Promoció 2019/20

Beques U-BAC: Oferint oportunitats per a la formació universitària

Posted in: Alumnat, Batxillerat, Curs 2019-20

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment