Galileo Galilei Institut

Blog del centre

El barri de La Prosperitat, l’any del seu centenari

La Família Barris (programa de betevé) cada setmana es trasllada a un dels 73 barris de Barcelona per ser l’altaveu de les opinions dels veïns i veïnes que l’habiten i per analitzar, a peu de carrer i en primera persona, la seva història, cultura, curiositats i els temes d’actualitat que preocupen tots els barcelonins.

En aquest programa, emès aquest dijous i on trobarem més d’una cara coneguda, podem saber una mica més de la història de lluita del nostre barri, dels 25 anys de la platja que es munta cada estiu (5:21), de la mesquita del carrer Japó (18:55), dels 30 anys que fa que s’espera la piscina dins de l’INS Galileo Galilei (28:11), del solar abandonat convertit en hort urbà (8:40), del bar de pel·lícula de por (14:48), dels nouvinguts hondurenys (47:35), etc.

Posted in: Curs 2018-19, Galileo Galilei, Nou Barris, Televisió

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment