Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Canvia el tracte


“Cambià el trato”, la primera campanya protagonitzada per homes per visibilitzar la violència cap a les dones

Presentada el 14 de novembre de 2018, és una nova campanya audiovisual #CambiáelTrato, desenvolupada per fer visibles aquelles situacions de violència cap a les dones que estan naturalitzades en la societat i, a més, mostrar que hi ha conductes i pràctiques que son violentes i, moltes vegades, no es perceben com a tals.

Amb la participació dels actors Carlos Portaluppi, Andrés Gil, Felipe Colombo, Matías Mayer, Martín Slipak i Agustín Corsi, la campanya dona vida a converses íntimes en què els homes conviden a altres homes a reflexionar sobre la manera en què tracten a les dones, en situacions quotidianes. Situacions que no atempten contra la integritat física de dones, però que sí posen en risc la seva autoestima, la seva llibertat i els seus drets.

La violència que no mata, mata igual

Amb la premissa que “la violència que no mata, mata igual”, # CambiáElTrato presenta 3 espots: “Assetjament als carrers”, “Violència Domèstica” i “Violència Sexual Digital”, recreant escenes de la vida diària en què les dones son objecte d’intimidació, maltractament o violació de la seva intimitat.

Posted in: 25 de novembre, Societat

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment