Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Dia escolar de la pau i la no-violència

Avui es commemora el Dia Escolar de la Pau i la No-violència. El curs passat ens vam adherir, per primera vegada, a aquesta data amb la distribució a totes les classes d’un cartell fet per l’Ana Muñoz –ara ja exalumna- amb un petit text que l’acompanyava. Aquest curs hem elaborat un minidocumental amb les reflexions de sis alumnes de 1r de Batxillerat sobre el tema, la Xenoa Pallarés, la Paula Sánchez, l’Eloisa López, l’Arshdeep Arshdeep, el Sergi Costa i el Dani Muñoz.

Us proposem que, si ho considereu oportú, utilitzeu aquesta gravació com a material de tutoria per poder generar la reflexió i el debat sobre el sentit de la paraula pau i sobre les diverses formes de violència. Si la reflexió i el debat a les vostres classes pren un relleu interessant, us convidem a elaborar nous materials –una gravació de reflexions o de debat sobre el tema, un escrit de conclusions, etc- que aniran fent gruix en els materials propis que des de la nostra web posem a l’abast de tothom perquè ens ajudin a tots plegats a pensar una mica més sobre un tema essencial a la nostra societat i en el món en què vivim.

Posted in: 30 de gener, Batxillerat, Curs 2018-19, PAU

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment