Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Participació en el programa Púlsar

El nostre institut, aquest curs 2017-18, va ser triat per a participar en el programa Púlsar de la fundació Everis. L’objectiu principal d’aquest programa era treballar amb les noies per tal de potenciar el seu accés a un món laboral ben qualificat i reconegut socialment, així com l’accés al món científic-tecnològic; la idea principal és que les noies visquin sense cap límit associat al fet de ser una dona, tant en l’àmbit personal com en el professional.

Van ser seleccionades sis alumnes del nostre institut: Kathy Carrillo (1r Batx.), Tabatha González (1r Batx.), Kelin Reyes (4t ESO), Vanessa Tola (4t ESO), Linda Orellana (4t ESO) i Paula Huertas (4t ESO) i cadascuna d’aquestes alumnes tenia la seva “mentora”. Totes les mentores eren dones amb una vida professional reeixida que, de forma altruista i al llarg de tot el curs, es van reunir en cinc sessions individuals amb les seves respectives mentorades. Atès al perfil personal i acadèmic de cada alumna, es van poder treballar les seves capacitats, potenciant-les, així com els seus punts dèbils per intentar reforçar-los.

En tots els casos ha estat una experiència molt enriquidora i el que han assolit participant en el programa ho podran seguir aplicant al llarg de les seves vides.

Feminism Helping GIF by Libby VanderPloeg - Find & Share on GIPHY

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, ESO

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment