Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Futbol i jocs gràcies als amics grans


Aquest divendres el grup d’alumnes de quart d’ESO que forma part del projecte Amic Gran han organitzat, a sisena hora del matí, una sèrie d’activitats lúdic-esportives per als alumnes de primer d’ESO.

Concretament, l’alumnat de primer que treballa amb els amics grans de quart ha participat en una eliminatòria de futbol en què els quatre grups de primer han presentat cadascú un equip per fer front a la competició. Després de tots els partits, bastant ajustats i igualats per cert, el grup que ho ha fet més bé ha estat el de 1r C. Enhorabona!

La resta d’alumnat de primer, que no participa en el projecte Amic Gran, s’ho ha passat d’allò més bé amb tots els jocs que els havien preparat.

La forta calor que feia a aquella hora l’hem anat apaivagant gràcies al “servei de bar” habilitat al costat de la pista de futbol.

Un gol que val un campionat!

És el gol que ha fet el Mario, de 1r C, quan s’estava jugant la final del minicampionat i que, quan faltaven pocs minuts per acabar, ha suposat la victòria per la mínima del seu equip.


Posted in: 1r ESO, 4t ESO, Amic Gran, Curs 2017-18, ESO, Futbol

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment