Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Últims assajos abans de la gran festa!


Ja tenim les coreografies dels balls preparades, els textos narratius i poètics escrits, les respostes dels concursos enviades, les fotos matemàtiques exposades, les actuacions musicals afinades i els diversos participants i protagonistes a l’espera de la gran festa de sant Jordi que, des de fa anys, celebrem a l’Ateneu de Nou Barris.

Avui encara, a l’hora d’esbarjo, l’activitat era frenètica per acabar de polir alguns dels moviments dels balls que gaudirem en directe el dilluns que ve. S’ha fet molta feina i s’ha fet molt bé! Que arribi el dilluns! Que arribi Sant Jordi!

Assajos del grup de l’Héctor Assajos del grup de la Xenoa

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, ESO, Galileo Galilei, Sant Jordi

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment