Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Les implicacions de viure en un món global


L’alumnat de 1r de batxillerat el passat dilluns 4 de desembre va fer una classe de Ciències pel Món Contemporani diferent. Va assistir a una xerrada taller dins del projecte “Compartir idees. La universitat va a l’institut“.

Dos grups d’estudiants universitaris de la Universitat de Barcelona que cursen el darrer curs de Ciències Ambientals van assistir a l’INS Galileo Galilei per impartir una xerrada al nostre alumnat a fi d’endinsar-los en un major coneixement i reflexió sobre la globalització i els seus efectes. D’aquesta manera, durant la xerrada es van plantejar qüestions com ara les següents:

Què és la globalització?
Què ens aporta viure en un món global?
D’on provenen els productes que comprem?
Què implica la importació d’espècies d’altres indrets del món?
Què és una espècie invasora i quins són els seus efectes?

Gràcies a aquesta xerrada els alumnes van aprendre diversos continguts científics de gran interès social i mediambiental i van poder debatre i participar en una dinàmica grupal amb els seus companys d’aula.

El nostre centre valora molt positivament aquesta activitat vinculada a la universitat, ja que va ser molt enriquidora i formativa i agraïm als estudiants universitaris la seva feina i implicació de cara al bon resultat de l’activitat.

Posted in: Batxillerat, Ciències Naturals, Curs 2017-18

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment