Galileo Galilei Institut

Blog del centre

A la cuina de casa hi ha ciència!

Avui l’alumnat de 1r de Batxillerat de Química i Biologia ha realitzat una sortida a l’Escola Superior d’Agricultura de la Universitat Politècnica de Barcelona ubicada a Castelldefels.

Els alumnes han participat en l’activitat “Experiments a la cuina de casa”, on el Dr. Daniel López els ha ensenyat que un bon científic ha de ser curiós i els ha fet descobrir tota la ciència que s’amaga en elements quotidians com els electrodomèstics, els viatges en avió, els mòbils o les bombetes, entre d’altres. Durant l’activitat, mitjançant un seguit d’experiments, els alumnes han pogut comprovar l’aplicació de molts conceptes que han estudiat a les classes de ciències i també han tingut l’oportunitat de desmitificar diversos mites força arrelats a la nostra societat.

Seguidament, els alumnes han pogut fer una visita guiada per les instal·lacions de l’escola i se’ls ha mostrat quines matèries es realitzen en aquells espais així com els estudis que allà s’imparteixen.

La sortida ha estat molt interessant des del punt de vista acadèmic i també orientativa de cara al futur universitari del nostre alumnat.

Posted in: Batxillerat, Ciències Naturals, Curs 2017-18, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment