Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Xerrada sobre el programa Púlsar


Aquest dimecres, a la sala d’actes, l’alumnat de quart i de batxillerat ha assistit a la presentació del Programa Púlsar, un programa de mentoria per a adolescents:

El nom de Programa PÚLSAR fa referència a un tipus d’estrella en particular, el púlsar, que emet una radiació molt intensa a intervals curts i regulars i que a més posseeix un intens camp magnètic. Les nostres estrelles púlsar són les mentores, una xarxa de dones referents que irradien coneixement i motivació a noies d’entre 15 i 18 anys. D’aquesta manera, en equip, les adolescents poden desenvolupar el seu potencial i aconseguir les seves aspiracions professionals, posant atenció en el seu talent (descobrir-lo i potenciar-lo) per seguir amb el seu itinerari formatiu.

La metodologia d’intervenció està basada en el learning by doing, de manera que ajudi a les noies a ser ames del seu propi destí. La metodologia està orientada a la promoció de la curiositat, l’exploració, el descobriment, la interacció i creació de continguts, així com la reflexió i connexió d’aquests aprenentatges amb el dia a dia de les noies.

Font: Programa Púlsar. Red de mentoras

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, ESO, Xerrada

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment