Galileo Galilei Institut

Blog del centre

“Salting” i “bubble football” per acabar el curs!

El dia 15 de juny va ser un dia dedicat a les sortides lúdiques, al canal olímpic els de 1r i 2n i al salting i bubble football els de 3r d’ESO. Recordem que, mentrestant, l’alumnat de 4t estava de viatge de fi de curs a Jaca i els de 1r de batxillerat estaven a Londres.

En un dia de molta calor, l’alumnat de tercer va visitar les instal·lacions per fer salting i el club esportiu de Valldaura per fer bubble football, totes dues dins del nostre barri. Van ser la novetat d’aquest curs i ens consta que s’ho van passar molt bé. Les imatges recollides per l’Ainhoa, la professora encarregada d’aquestes sortides, en donen fe.

La resta de les fotografies les trobareu aquí

YouTube Preview Image

Posted in: Activitats extraescolars, Curs 2016-17, ESO, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment