Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Participeu en la gimcana fotogràfica a Londres


Suposem que, a hores d’ara, tots ja sabeu com va Instagram i ja teniu l’aplicació al mòbil o bé a l’ordinador. Doncs bé, des del nostre estimat barri de Prosperitat podem participar en aquesta gimcana que els nostres alumnes que estan de viatge de fi de curs a Londres han iniciat avui mateix.

galileogalileilondres

La manera de participar és molt senzilla: només cal posar un like a totes aquelles fotos que més ens agradin del viatge. Per veure-les, heu de seguir l’instagram galileogalileilondres. Les fotografies les aniran penjant els alumnes segons les etiquetes que corresponguin a cadascun dels dies del viatge.

Animeu-vos a participar!

Posted in: Batxillerat, Curs 2016-17, Viatges

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment