Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Un planeta de cristalls al CosmoCaixa


Els alumnes de l’optativa de naturals de 3r d’ESO hem participat en el VI concurs de cristal·lografia a l’escola. Es tracta d’un projecte de divulgació científica en què els alumnes aprenem a obtenir cristalls a partir d’una substància anomenada ADP. Fem diverses proves i assajos amb l’objectiu d’aconseguir els cristalls més grans, o més ben formats o amb els colors més variats.

El concurs acabava amb una jornada, en format congrés, que es va realitzar al CosmoCaixa. Allí, una selecció dels alumnes havia de presentar la feina feta amb un pòster i una maqueta amb els cristalls obtinguts recreant alguna història. En el nostre cas ens vam inventar les 6 estacions d’un suposat planeta, per aquesta raó el nostre pòster duia el nom de “Les estacions cristal·litzades”.

Àlbum de fotos

I si voleu saber els resultats d’aquest concurs, haureu de punxar aquest enllaç: Art, cristalls i ciència, a la jornada final del Concurs de Cristal·lització a l’Escola 2017

YouTube Preview Image

Posted in: Ciències Naturals, Curs 2016-17, ESO, Sortides

Leave a Comment (1) ↓

1 Comment

  1. employment law advice juny 5, 2017

    I think this is among the most important information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on some general things, The web site style is great, the articles is really excellent : D. Good job, cheers

    reply

Leave a Comment