Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Joves científics al Mercè Rodoreda

Un altre any, i amb aquest curs ja en són tres, els alumnes de 3r d’ESO de l’optativa “Petites investigacions” fem visites a l’escola Mercè Rodoreda per fer de “mini-teachers”, com ens diuen ells. La nostra missió és fer i explicar uns senzills experiments de ciència amb els alumnes de primària. El divendres 12 hem compartit, amb els alumnes del cicle inicial, experiències tan diverses com: “La pell de l’aigua”, “La llauna que roda sola i els fideus saltarins”, “Sòlid o líquid?”, “El ball de colors” “L’arc de Sant Martí químic”, “La pesca del glaçó”…

El dilluns 22 és el torn dels alumnes de cicle superior, i el divendres i dilluns següents els del cicle mitjà. Amb ells provarem altres experiències com “La llauna que salta”, “El globus que no explota”, “Em punxo i no sagno”, “L’ou relliscós”, “El paper que no es crema” o “El ball de la xocolata” entre altres.

L’experiència ens ha cansat però també ens està anant molt bé.

Àlbum de fotografies

Posted in: Activitats aula, Ciències Naturals, Curs 2016-17, Escola Mercè Rodoreda, ESO, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment