Galileo Galilei Institut

Blog del centre

De diputats i diputades al Parlament

Dijous passat, l’alumnat de 4t d’ESO es va desplaçar fins al Parlament del parc de la Ciutadella per fer el taller “Sóc diputat, sóc diputada” que organitza els serveis educatius del Parlament de Catalunya.

Aquest ja és el quart any que fem la visita guiada al Parlament, però aquest dijous vam participar per segona vegada en aquest taller que permet fer de diputats i diputades durant una bona estona i entendre els mecanismes de la dinàmica parlamentària. Durant el taller han fet grups parlamentaris i han elaborat un programa electoral per defensar les seves idees mentre vivien una mica més de dins la feina de diputat/da.

Més fotografies

Posted in: Curs 2016-17, ESO, Ètica i ciutadania, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment