Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Xerrada sobre periodisme

Xavier Vilà, membre del Col·legi de Periodistes, ens ha fet una xerrada/taller molt interessant sobre el periodisme. Ens ha explicat alguns aspectes essencials d’aquesta professió: tipus de mitjans, unes pinzellades de la seva història, què es una notícia, etc. Tot seguit ens ha explicat què és una roda de premsa, per què serveix, com funciona, quin és el paper del periodista, etc, i n’hem fet una. Després de debatre i escollir el tema a treballar, dos improvisats membres d’una associació d’afectats per la hipoteca han explicat i denunciat el darrer desnonament de què han estat víctimes i han anunciat una campanya per modificar el marc legal. Un nombrós grup de periodistes –també improvisats- han fet moltes preguntes als dos portaveus.

Així doncs, d’una manera molt directa i participativa l’alumnat de 1r de Batxillerat ha pogut conèixer què és això del periodisme i com treballa un periodista.

Algunes fotos més

En el vídeo següent trobareu uns fragments de la roda de premsa.

YouTube Preview Image

Posted in: Batxillerat, Curs 2016-17, Tallers

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment