Galileo Galilei Institut

Blog del centre

El nostre gra de sorra en el projecte Hypatia

YouTube Preview Image

L’alumne Robert Abad de 3r d’eso B, ha estat seleccionat per formar part del projecte Hypatia.

Aquest és un projecte europeu de tres anys (2016-2018) tutelat pel Science Center NEMO d’Àmsterdam on intervenen 15 països: Bèlgica, Regne Unit, els Països Baixos, Suècia, Sèrbia, Dinamarca, França, Itàlia, Israel,Irlanda, Grècia, Estònia, Espanya, Polònia i Àustria

El projecte té com a objectiu principal fomentar que un gran nombre de noies, d’entre 13 i 18 anys, optin per la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) tant als centres educatius com, més endavant, en les seves trajectòries acadèmiques.

CosmoCaixa forma part del projecte i s’encarrega de formar el consell de joves a nivell estatal. Per formar aquest grup, va fer un procés de selecció de joves, un total de 15, d’entre 13 i 14 anys que volguessin participar en aquesta iniciativa europea i volia un grup mitx d’adolescents donada la inclusivitat del projecte. En la selecció van prioritzar les ganes de participar, l’interès en la ciència, la responsabilitat i el compromís que suposa el projecte.

Es van presentar 5 alumnes de 3r d’eso del nostre centre i van seleccionar al Robert Abad de 3r B.

Les activitats del grup han començat al gener 2017. La participació del grup es basa en una reunió mensual, més alguna altra trobada de caràcter més específica. No té cap cost i els participants tindran accés al Museu de forma gratuïta i hi haurà algunes sorpreses.

Si voleu més informació, l’espai web del projecte és:

http://www.expecteverything.eu/hypatia/

Posted in: Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment