Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Promovent la lectura amb l’Emili Bayo

El proppassat 9 de març ens va visitar, l’Emili Bayo, autor de la novel·la “Premonicions”, que els alumnes de 3r d’ESO han tingut l’oportunitat de llegir durant aquest trimestre.

La trobada s’emmarca dins el programa de promoció de la lectura que el Departament de Llengua Catalana i Literatura està duent a terme ja des de fa alguns anys. Durant la xerrada l’Emili ens va parlar de com troba les idees i la inspiració per escriure, de quin tipus de novel·les li agrada escriure, del públic a qui s’adreça i, sobretot, del procés de creació de “Premonicions”, el llibre que coneixen els alumnes de 3r.

Un salut, Emili.

Text: Albert Vilanova

Posted in: Català, Curs 2016-17, ESO

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment