Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Etapa final del projecte “Smart-Snack”

El projecte “Smart-Snack” en què el nostre institut va participar arriba a la seva etapa final. Amb la voluntat de compartir-ho amb les famílies participants i amb els docents de tots els centres implicats, s’ha organitzat una jornada al CosmoCaixa el diumenge 26 de febrer, d’11.00 a 12.30.

Hi haurà dues curtes intervencions a càrrec de dos dels investigadors responsables de l’estudi, després un pica-pica per a tots els assistents i també us podreu quedar a fer la visita lliure al museu del CosmoCaixa de manera gratuïta.

Si hi voleu anar, només heu de fer la reserva de la vostra visita, indicant quantes persones hi anireu, a: http://ow.ly/cdNX307iXe1

Posted in: Curs 2016-17, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment