Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Teatre contra el bullying

Avui els de 2n hem anat al Teatreneu, a Gràcia, a veure l’obra “Mr. Bullying: tots contra ell”. El dia no acompanyava gaire, però ens hem animat i hem anat fent un tomb passeig de Sant Joan avall fins a l’Arc de Triomf i el Parc de la Ciutadella.

L’obra tractava del “bullying”, que és l’assetjament o maltractament escolar que alguns alumnes pateixen als instituts per part d’altres alumnes. La representació per part de dues actrius ens ha donat algunes idees sobre com evitar aquestes accions negatives i ens ha fet entendre per què hi ha nois i noies que el pateixen injustament.

Entre tots i totes guanyarem la batalla contra el bullying!

Posted in: Català, Curs 2016-17, Sortides, Teatre

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment