Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Xerrada sobre globalització i fauna

El proppassat 23 de novembre hi va haver dues conferències simultànies a 1r de Batxillerat, titulades “Com afecta la globalització la nostra fauna”. La Laia, el Ferran, l’Aitor, el Borja i l’Oriol, estudiants de 4t de “Ciències ambientals” a la Universitat de Barcelona, acompanyats i assessorats per la seva professora Marta Goula, van venir a xerrar durant una hora sobre les noves espècies animals que poblen les nostres terres i a fer-los reflexionar i expressar la seva opinió sobre la proliferació d’aquestes bestioles vingudes d’altres parts del planeta.

foto-xerrada-globalitzacio-i-fauna

La doble conferència va ser possible gràcies al programa “Aprenentatge i servei”, que facilita als alumnes universitaris una experiència docent directa amb centre d’ensenyament no universitari com el nostre.

L’institut té previst reprendre les conferències al segon i tercer trimestre al 4t curs de l’ESO.

Les fotos corresponen al debat que es va fer després de la xerrada.

La resta de les fotos aquí

YouTube Preview Image

Posted in: Curs 2016-17, Galileo Galilei

Leave a Comment (1) ↓

1 Comment

  1. Avatar
    Albert Vilanova desembre 11, 2016

    Quina sort poder comptar amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona (mitjançant el programa “Aprenentatge i servei”) perquè els nostres alumnes de Batxillerat i ESO puguin gaudir de conferències com aquesta. En la part pràctica del final van poder dir la seva en un cas concret d’afectació de la globalització en la nostra fauna.
    Gràcies, UB!

    reply

Leave a Comment