Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Teatre: “Ningú et va dir que fos fàcil”

imatge-teatre-ningu-et-va-dir-que-fos-facil-01“Un vagó de metro és l’escenari on es troben els cinc adolescents que protagonitzen aquesta peça teatral. S’han embarcat en un viatge i ho han fet en solitari. Potser ja s’havien vist o havien compartit escola, però ara no es recorden els uns dels altres, tot i tenir moltes coses en comú com, per exemple, un camí per davant que és llarg i ple d’obstacles, de pors i d’angoixa. Durant l’experiència hauran d’aprendre a conèixer-se a si mateixos i tots aquells que els acompanyen. El destí d’aquests cinc adolescents és comú: l’edat adulta. Secrets, mentides, amors no confessats, dubtes, incerteses, moltes preguntes… Tot això ho tenen al cap els protagonistes d’una peça teatral amb música de Marc Miramunt que promet moments tan trepidants com aquesta muntanya russa que és el pas de la infantesa a l’edat adulta.”

Aquesta és l’obra que l’alumnat de 3r d’ESO ha anat a veure aquest dijous al Teatre Regina de Barcelona. Us adjuntem el programa signat de l’obra.

imatge-teatre-ningu-et-va-dir-que-fos-facil-02 imatge-teatre-ningu-et-va-dir-que-fos-facil-03

Posted in: Curs 2016-17, ESO, Sortides, Teatre

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment