Galileo Galilei Institut

Blog del centre

L’Andrea promociona el World Press Photo 16

L’Andrea de segon de Batxillerat, juntament amb d’altres persones, ha posat la seva imatge en el clip promocional d’aquesta reconeguda exposició de fotografies. Podeu veure el vídeo desplegant el post (clicant més).

foto-andrea-worldpress-16

Sota el lema “Veure i entendre”, l’exposició World Press Photo arriba a Barcelona. La mostra, que reuneix 155 fotografies i els treballs multimèdia guanyadors del concurs internacional, es pot veure del 10 de novembre al 11 de desembre de 2016 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB.

baner-world-press-photo-16

YouTube Preview Image

Les fotografies guanyadores han estat escollides entre 82.951 que s’han presentat a concurs, enviades per 5.775 fotògrafs de 128 països. Els 45 premis de les vuit categories del concurs han recaigut en 42 fotògrafs de 21 nacionalitats diferents.

La fotografia guanyadora d’enguany és “Hope for a New Life”, del fotògraf australià Warren Richardson, on podem veure com un nadó és lliurat a través d’un forat en una barrera de filferro a un refugiat sirià que ha aconseguit creuar la frontera de Sèrbia a Hongria.

hope-for-a-new-life-petita

Posted in: Curs 2016-17, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment