Galileo Galilei Institut

Blog del centre

L’Anna farà d’explainer a CosmoCaixa


YouTube Preview Image

El programa explainers de Cosmocaixa està adreçat a alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat, i consisteix en una formació al mateix CosmoCaixa i a diversos centres perquè posteriorment l’alumne faci el seu paper “explainer”, és a dir, serveixi de vincle entre els visitants del CosmoCaixa i els mòduls de ciència.

El cas és que diversos alumnes del nostre centre van presentar la seva sol·licitud. De les 85 sol·licituds, de 19 instituts diferents per a 30 places, l’Anna Muñoz de 1r de batxillerat B va ser una de les alumnes que han triat per aquest trimestre. Ha fet una formació que tot just ha acabat aquesta setmana i aquest mateix dissabte comença la seva aventura com a “Explainer” al CosmoCaixa.

L’Anna serà al Cosmocaixa cada dissabte de 3 a 6 de la tarda durant 6 setmanes començant, com us hem dit, el dissabte 22 d’octubre amb el mòdul de gravetat (i fins al dissabte 26 de novembre). La podeu anar a veure quan vulgueu i portar als nens, nebots, cosins, amics… Ja veureu que ho fa molt requetebé!

PDF-Icon

Programa Explainers

Posted in: Batxillerat, Ciències Naturals, Curs 2016-17

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment