Galileo Galilei Institut

Blog del centre

In memoriam

Divendres passat vam saber que José Luis de la Vega ens havia deixat. Som molt pocs els companys que encara som al Galileo que el vam conèixer i amb qui vam compartir onze anys de la nostra vida.

Només unes línies per recordar aquell professor catedràtic de francès, d’arrels asturianes, que venia de Cuenca i que va abraçar la nostra terra amb interès i enamorament de la cultura catalana. Va ser un company entranyable i una font de saviesa inesgotable que alguns privilegiats com jo vam gaudir de primera mà.

robert-doisneau-photo-enfant-l-information-scolaire-1956

Fa uns dies vaig projectar als meus alumnes, mentre feien un examen, aquesta fotografia de Doisneau que tant agradava al José Luis i que va penjar al suro del seminari.. Una petita mostra de tot allò que ens va transmetre i de què ens va fer entusiastes.

Un BISOU allà on ets, José Luis.

Susana Noguerol

Posted in: Curs 2016-17, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment