Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Ahir, festa de graduació de batxillerat!

Molts cops la frase “una imatge val més que mil paraules” és totalment encertada, i aquest és un d’ells perquè la festa de comiat de dilluns per la tarda calia viure-la per copsar del tot la il·lusió i l’alegria dels nostres alumnes. Una joia que es contagiava a tots els qui els acompanyaven en la seva graduació.

DSCF4434

Amb poc pressupost, al migdia, van endreçar la sala d’actes i li van donar un toc molt festiu i, ja per la tarda passades les sis, es va iniciar la festa de lliurament d’orles i diplomes que certificaven el final dels seus estudis. Qui més qui menys va col·laborar per fer l’acte més lluït, es van passar fotos dels dos cursos anteriors, es van projectar vídeos i legir textos i, finalment, van compartir la taula preparada per l’AMPA. Una gran festa!

Més fotos de la festa aquí
I aquí, les fotos de les orles

Posted in: Batxillerat, Curs 2015-16, Galileo Galilei

Leave a Comment (1) ↓

1 Comment

  1. Avatar
    Albert Vilanova maig 25, 2016

    Vaja, vaig anar una mica de bòlit fent les fotografies, però em penso que han sortit prou bé, no? Era d’esperar, amb un material humà de tan alta qualitat!
    Que els fats us guiïn pel camí que preneu, sigui el que sigui, i que tingueu el vent favorable!

    reply

Leave a Comment