Galileo Galilei Institut

Blog del centre

“Sóc diputat, sóc diputada”

13217163_1717182488494415_6157695650762401656_o

L’alumnat de 4t d’ESO  ha realitzat el taller “Sóc diputat, sóc diputada” que organitza els serveis educatius del Parlament de Catalunya.  Des de fa tres cursos hem anat fent la visita guiada al Parlament, però aquest dijous hem participat en el nou taller que permet fer de diputats i diputades durant una bona estona i entendre la mecànica, les virtuts i les dificultats de la dinàmica parlamentària.

Després d’haver constituït quatre grups parlamentaris i d’haver elaborat un programa electoral de cinc punts, l’alumnat de 4t d’ESO -organitzats en dos tallers simultanis- han pogut fer de diputats en el mateix Parlament. En cada taller han escollit el President de la Generalitat. Des de dijous, l’Adelaida Sankare i l’Àlex Carretero són els nostres flamants nous Presidents de la Generalitat.

Més fotos

YouTube Preview Image

Posted in: Curs 2015-16, ESO, Ètica i ciutadania, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment