Galileo Galilei Institut

Blog del centre

“El coneixes?” Sisena setmana


el coneixes 6Cada divendres trobareu penjat al segon pis de l’institut un cartell amb una fotografia d’un/a escriptor/a i/o artista i un extracte d’una obra seva o alguna imatge relacionada amb ell/a. Els cartells estan numerats.

Els alumnes participants només hauran d’omplir un full com el d’abaix on anotaran el noms dels autors i els títols de les obres i/o tota aquella informació que considerin important per justificar la seva resposta.

El tutor recollirà els fulls dels alumnes participants i els lliurarà a la guixeta-calaixet de Susana Noguerol (data límit setmana de l’1 al 5 d’abril)

El guanyador rebrà un premi durant els actes de la Diada de Sant Jordi. Animeu-vos!

Posted in: Concurs, Curs 2015-16, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment