Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Bona experiència en la Lliga de Debat

L’Institut Galileo Galilei hem participat per primera vegada a la Lliga de Debat organitzada per la Xarxa Vives. La fase local s’ha dut a terme el dijous 25 i el divendres 26 de febrer a la Universitat Pompeu Fabra. Durant els dos dies, com ja sabeu, els grups han anat fent debats sobre el tema : “Internet ens fa més lliures?”.

El grup del nostre institut –format per cinc alumnes de 1r de Batxillerat: Karina Boychuk, Andrea Martínez, Marc Serna, Jaume Tovar i Alejandro Vásquez- han participat en tres debats i ho han fet amb molta dignitat, amb una dosi molt gran d’entusiasme i de rigor i amb un bon sentit d’equip. L’experiència ha estat molt positiva i el nostre equip ha acabat la primera participació en aquesta Lliga amb moltes ganes de seguir debatent sobre molts temes i de seguir posant en pràctica totes les tècniques i estratègies d’oratòria que han après.

Més fotos aquí

Posted in: Batxillerat, Curs 2015-16, Lliga de debat

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment