Galileo Galilei Institut

Blog del centre

La Monique va actuar a la festa de l’Ateneu

Font: cabalmusical.cat

L’Ateneu Popular 9 Barris va acollir divendres passat el concert de cloenda del projecte Cabal Musical 2015. Els grups que hi han participat van presentar el treball realitzat durant el temps de formació, en un acte festiu que va incloure l’actuació en directe de les formacions, el passi dels seus videoclips i la projecció del making of del projecte.

Per part nostra, ens hem de felicitar perquè hi teníem una alumna participant, la monique Makon, que ja des de fa un temps compagina els seus estudis de secundària amb la seva carrera de cantant. El videoclip de la nostra companya Monique, que va actuar en el concert de cloenda del divendres, és el següent:

YouTube Preview Image

Els grups que hi van participar van ser la jove cantautora de Nou Barris Raquel Lúa, el quartet de violoncels format per alumnes destacats del projecte Vozes “Voces y música para la integración” Bowns, el guitarrista flamenc Ruselito, la cantant Monique Makon, el raper de Trinitat Vella K-Gonzalez, la banda inspirada en el rock clàssic dels 70s The Mothercrow, la formació de funk i soul Big Funk Theory i la fanfàrria femenina Balkan Paradise Orchestra.

CABAL MUSICAL és un projecte de suport al talent musical a l’Eix Besòs de Barcelona. Acompanyem músics joves en la millora de les seves propostes artístiques, en l’aprenentatge de l’ofici de músic, i en el salt a l’escena professional.

Posted in: Festivitats, Nou Barris

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment