Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Visita al Museu Blau

Entre dimarts i dimecres el nostre alumnat de 1r d’ESO ha fet una excursió fins al Parc del Fòrum de Barcelona a fi de conèixer el Museu Blau, en una visita programada pel departament de Ciències Naturals.

Un cop hem arribat hem esmorçat i hem jugat una mica al parc infantil que hi ha al costat. I, encara que disposavem de gairebé tot el matí, s’ha de dir que la visita dins el museu és intensa i es troba a faltar més temps perquè són moltes les coses interessants que hi ha. Ho podreu comprovar mirant totes les fotos que hi hem fet.

foto primer al museu blau 01
foto primer al museu blau 02
imatge plànol museu blau“Planeta vida”, nom que rep l’exposició del Museu Blau, proposa un viatge per les fites de l’evolució conjunta de la Terra i la vida que integra els fenòmens de la geologia i la biologia i mostra la fascinant diversitat de la natura. Ho explica a partir de les col·leccions del Museu i utilitzant els recursos tecnológicos més actuals. Es pot aprofundir tant com es vulgui en els temes a través de les pantalles interactives i els audiovisuals que es troben al llarg del recorregut.

Visita al Museu Blau (i 2)

Més fotografies

Posted in: 1r ESO, Ciències Naturals, Curs 2015-16, Museu Blau, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment