Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Acte en memòria de les víctimes de la violència de gènere

portada 25n

Al nostre centre hem recordat aquests dies, concretament des del dia 25 de novembre en què es celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, fins avui divendres,  les més de vuitanta dones assassinades aquest any, víctimes de la violència de gènere (violència masclista).

Els alumnes de 3r d’ESO, ajudats i guiats per les seves tutores han dissenyat uns quants “punts de reflexió” per recordar aquesta crueltat que flagel·la la nostra societat i que trobareu distribuïts en diferents parts del tercer pis i a l’entrada del centre.

P1040495 P1040499 P1040496
P1040497 P1040501 P1040502

Alguns dels seus treballs també estaven exposats al passadís de tercer.

DSCF0209

Formaven part, també, d’un audiovisual que ens ha anat acompanyant durant aquests dies tot just a l’entrada de l’institut.

Finalment el divendres, com estava previst, ha tingut lloc l’acte d’homenatge a totes les víctimes d’aquesta violència absurda. De 8 a 11 del matí tots els alumnes de tercer d’ESO, amb les seves tutores, després de la lectura atenta del manifest, han anat deixant un clavell vermell a mesura que anaven sentint tots i cadascun dels noms de les dones assassinades. A continuació hem projectat la pel·lícula “Te doy mis ojos” que ha servit, un cop ha acabat, per fer les reflexions finals en què han intervingut força alumnes.

YouTube Preview Image

Fotos aquí

Posted in: 25 de novembre, Activitats aula, Curs 2015-16, ESO, Tutoria

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment