Galileo Galilei Institut

Blog del centre

El nostre sistema solar a escala


DSCF0306

Les distàncies sí que estan a escala, ens comenten els nostres alumnes de 1r, i el tamany dels planetes també, però aquestes dues escales són independents. Més o menys va així: “Hem reduït els 4500 millions de Km (del Sol a Neptú) a 35 metres, això implica que les distàncies son 130 milions de vegades més petites, aproximadament. En canvi les mides dels astres les hem reduït molt més, els planetes i el Sol són, aproximadament, 1500 milions de vegades més petits.” D’acord, entesos.

I en trenta cinc metres de distància, més o menys tot el passadís que porta a les aules de Batxillerat, trobem la petita exposició a escala del nostre sistema solar. Una petita meravella que podeu gaudir pujant unes escales fins al tercer pís de l’institut.

Fa pensar.

YouTube Preview Image

Posted in: Activitats aula, Ciències Naturals, Curs 2015-16, ESO

Leave a Comment (1) ↓

1 Comment

  1. Rosa novembre 1, 2015

    Molt bona feina! Heu treballat molt bé al laboratori fent tots els planetes, el sol i els petits pòsters i heu sabut presentar bé la vostra feina, malgrat els nervis i sense haver fer cap assaig.
    N’estic orgullosa, seguiu treballant així!

    reply

Leave a Comment