Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Commença l’hora de lectura!

imatge club de lectura i biblioteca

Bona tarda a tots i totes.

Sóc l’Albert, de l’institut, m’encarrego de l’organització i informació del “Club de lectura” del centre i us faig arribar aquests documents adjunts que també he penjat al suro que hi ha sobre els ordinadors a la Sala de Profes. 

El Club començarà el 5 d’octubre, de manera que us demano que llegiu el que us adjunto i pregunteu tot el que no us quedi clar. Els tutors i tutores heu de penjar al suro de classe alguns d’aquests fulls, però ja us faré jo les còpies en paper i us les deixaré a la vostra casella. 

També us recordo que tots els alumnes poden anar a la biblioteca del centre a les 11 del matí a fer ús del servei de préstec, però que només s’hi poden quedar a llegir o estudiar a partir de 3r d’ESO.

Salut i bona lectura!!

Posted in: Biblioteca, Club de lectura, Curs 2015-16

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment