Galileo Galilei Institut

Blog del centre

“L’estoig assassí” i altres Stop-motion

L’stop-motion és una tècnica d’animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que visualitzant-les ràpidament sembla que l’objecte es mogui. Es fa servir per a produir moviments animats de qualsevol objecte, tan sigui rígid com moldejable: joguines, blocs de construcció, ninots articulats o personatges creats amb plastilina…

Podríem definir aquesta manera d’animar com l’animació en estat pur, ja que es construeix el moviment fotograma a fotograma; manipulant l’objecte o el ninot amb les pròpies mans; de manera progressiva, cap endavant, sense cap mena de possibilitat de retrocés.

Doncs bé, dins de l’optativa de Dibuix de 2n d’ESO, “Còmic”, els nostres alumnes han passat força estona creant les seves stop-motion, i aquí us en presentem alguns resultats:

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

Posted in: Activitats aula, Curs 2014-15, ESO, Visual i Plàstica

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment