Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Visita al Museu del Gas

Els dies 3 i 5 de març i 8 d’abril els alumnes de 3r hem visitat el museu del gas de Sabadell. Al llarg del recorregut pel museu hem pogut observar documents històrics, diferents tipus de comptadors de gas, planxes de roba i de cabell, cuines, escalfadors d’aigua, estufes i làmpades que anaven amb gas entre molts altres. Hem conegut que el gas va arribar a les cases de la ciutat de Barcelona molt abans que l’aigua corrent i ens hem fet una idea de com era de complicat encendre tots i cadascú dels fanals a gas de l’enllumenat públic, així com apagar-los.

Després hem fet un taller intitulat “La física i la química dels gasos”, a partir de 5 experiències diferents que hem fet de manera rotatòria hem recordat i comprovat les tres lleis dels gasos.

Àlbum de fotos

Posted in: Ciències Naturals, Curs 2014-15, Museu del Gas, Sortides

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment