Galileo Galilei Institut

Blog del centre

La música afroamericana entra al Galileu

YouTube Preview Image

Aquest divendres hem viscut una gran experiència a la sala d’actes del nostre centre: gaudir del taller que “The Rigodonians” ha dirigit sobre la música afroamericana. Wow! Senzillament meravellós, molt interessant i magnètic…

Àlbum de fotos

Hem copiat del seu facebook el text següent:

Aquesta setmana ha estat intensa, bonica i enriquidora per The Rigodonians. A petició de la gent que fa possible el 9B in Black – Festival de música negra de Nou Barris , hem donat 4 tallers en els centres de secundària Turo de Roquetes, Sant Andreu i Galileo Galilei, sobre la història i l’evolució de la música negra contemporània a Amèrica del Nord… del gospel al rap, passant pels Cimarrones, Malcom X, Rosa Parks, Miles Davis, Robert Johnson, Aretha Franklin, Grandmaster Flash i Beyoncé. I acabant amb els/les nois/es donant-li al scratch i barrejant temacos per primera vegada als plats.

Una experiència que ens ha deixat empremta i hem gaudit enormement. Des d’aquí una abraçada plena de groove i mil gràcies per comptar amb nosaltres… especial afecte i agraïment per a elles i ells; el món és vostre! (Radio Raheem dixit)

Love Music, Hate Racism!

Posted in: Curs 2014-15, ESO, Música

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment