Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Els estudis superiors una mica més a prop

Hem tornat a tenir una agradable visita d’alguns antics alumnes del centre. Com ja va sent habitual, els hem convidat a compartir amb nosaltres la seva experiència en el món dels estudis superiors, sigui a les facultats o als cicles. Ningú com ells per comunicar als alumnes de segon de batxillerat, d’una forma amena i divertida alhora, els entrebancs que hi han trobat, les similituds i les diferències amb l’ensenyament secundari, així com alguns consells i observacions que sempre vénen bé.

Moltes gràcies per la vostra visita i per les vostres explicacions. Que us vagi tot molt bé!

YouTube Preview Image

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, Galileo Galilei, Xerrada

Leave a Comment (0) →

Fem química a la Facultat

El 25 de gener vam anar a la Facultat de Química de la UB amb els alumnes que fan l’assignatura Química de 2n de Batxillerat. Al marge de ser una bona oportunitat per veure l’ambient universitari i fer-se una idea del que els espera, van poder realitzar 4 pràctiques molt interessants i divertides als laboratoris de la Facultat. Aquestes pràctiques son triades per tal que els alumnes s’ho passin bé alhora que treballen els temes del currículum de l’assignatura. L’experiència va ser tot un èxit perquè més d’un va tornar dient que ja sabia la carrera que volia fer!!

Posted in: Batxillerat, Ciències Naturals, Curs 2017-18, Galileo Galilei, Sortides

Leave a Comment (0) →

Avui i demà els de 4t estan de Competències Bàsiques

Encara que aquestes competències l’alumnat les va assolint en el dia a dia al centre escolar, aquests dos dies estan destinats a comprovar, mitjançant unes proves concretes, quin és el seu nivell de maduresa i si és capaç d’utilitzar amb suficiència els coneixements i les habilitats que ha anat adquirint al llarg del curs.

Aquí els teniu, als alumnes de 4t D, concentrats i reflexionant en el moment que corresponia a la prova de català. Esperem que ho facin molt bé!

Posted in: 4t ESO, Competències bàsiques, Curs 2017-18, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) →

Al Museu de la Xocolata i la fira de santa Llúcia

El divendres dia 19 de desembre l’alumnat de 4t D i els alumnes de 4t de l’aula d’acollida van fer la tradicional sortida per visitar la fira de santa Llúcia. Van acabar d’arrodonir el matí treballant a l’obrador del Museu de la Xocolata. Mmm…!

Més fotos aquí

 

Posted in: 4t ESO, Aula acollida, Curs 2017-18, Fira Santa Llúcia, Museu de la Xocolata

Leave a Comment (0) →

Seixanta-tres quilos de solidaritat! Gràcies!

Avui ha acabat la nostra campanya de recollida d’aliments. I, encara que ens havíem fixat una xifra més alta, podem estar contents de la nostra aportació perquè tots els grans de sorra compten quan es tracta d’ajudar als altres. Moltes gràcies!

(més…)

Posted in: Banc dels aliments, Curs 2017-18, Galileo Galilei, Solidaritat

Leave a Comment (0) →

Matí de teatre en anglès

Aquest matí l’alumnat de 3r i 4t d’ESO ha pogut assistir a dues representacions de l’obra teatral en anglès “Murder at Manor House” de la companyia Look Out. L’han seguit amb molta atenció, han participat i, com en aquests últims cursos que també hi ha hagut teatre en anglès a la sala d’actes, l’experiència ha estat magnífica. Som uns privilegiats, teatre a casa!

(més…)

Posted in: 3r ESO, 4t ESO, Anglès, Curs 2017-18, Teatre

Leave a Comment (0) →

“Dia de la pau” al centre

Aquesta setmana hem penjat aquests cartells a totes les aules a fi de convidar a reflexionar sobre el tema i expressar a la nostra manera la idea que tenim sobre la Pau. Més endavant, totes aquestes expressions particulars seran exposades en una activitat concreta i ja us en mostrarem el resultat.

Posted in: Batxillerat, Curs 2017-18, ESO, Ètica, Visual i Plàstica

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 71 12345...»