Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Al museu de l’Aigua

L’alumnat de 2n d’ESO A i C, el passat 19 de desembre, va fer una visita guiada al Museu Agbar de les Aigües, a Cornellà de Llobregat. Després, segons la sortida organitzada pel seminari de Física i Química del departament de Ciències, va anar a l’estació de tractament d’aigua potable (ETAP) de Sant Joan Despí.

Un matí molt ben aprofitat!

Posted in: 2n ESO, Ciències Naturals, Curs 2019-20, Museu de l'Aigua, Sortides

Leave a Comment (0) →

“La casa de Bernarda Alba”, al Teatreneu

Avui l’alumnat de 4t d’ESO ha anat al Teatreneu a veure l’obra de teatre “La casa de Bernarda Alba”, una activitat programada pel Departament de castellà.

Posted in: 4t ESO, Castellà, Curs 2019-20, Sortides, Teatre

Leave a Comment (0) →

Sortida al Palau Güell

Abans de vacances l’alumnat de 2n d’ESO va fer una sortida de tutoria per visitar el Palau Güell. Va ser una bona ocasió per passejar pel centre històric de la ciutat i gaudir d’un dia de sol.

Àlbum de fotos

Posted in: 2n ESO, Curs 2019-20, Palau Güell, Tutoria

Leave a Comment (0) →

Sortida al teatre, amb 4t, a veure Maremar

L’alumnat de 4t d’ESO, el passat dimecres 11 de desembre, va anar a veure l’obra de teatre Maremar de Dagoll Dagom, una obra basada en Pèricles, príncep de Tir, de William Shakespeare i amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach. En acabar, a la sortida del teatre Poliorama, va fer una volta per les Rambles i la plaça Sant Jaume per tal de veure el Nadal a la ciutat.

Font: Dagoll Dagom. Companyia de teatre

Posted in: 4t ESO, Català, Curs 2019-20, Sortides, Teatre

Leave a Comment (0) →

Ja us podeu apuntar a les activitats esportives

Ja sabeu que quan finalitza el 1r trimestre, l’últim dia, organitzem diverses activitats esportives perquè hi participi tot l’alumnat. Aquest curs ja estem preparats i us animem que hi torneu a participar.

Posted in: Batxillerat, Curs 2019-20, ESO

Leave a Comment (0) →

Programa Salut i Escola al Galileo Galilei

El Programa Salut i Escola, consisteix en apropar els serveis de salut als centres docents i als adolescents, mitjançant la consulta oberta als centres amb les màximes garanties de confidencialitat. En principi, el primer divendres de cada mes, la infermera, Mª Jose, està al nostre centre per atendre les visites.

Aquest curs es farà la presentació i recordatori del programa als nostres alumnes, a partir del divendres 28 de novembre i durant el mes de desembre. La infermera, Mª Jose, anirà passant per les aules per explicar el programa.

Posted in: Curs 2019-20, Galileo Galilei

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 95 12345...»