Galileo Galilei Institut

Blog del centre

Dilluns que ve comença el “Club de lectura”

El club de lectura és una activitat que fem tots alhora per fomentar la lectura. Aquesta és una activitat en què tots podem posar el nostre granet de sorra perquè la millora de la capacitat lectora ens beneficia a tots, alumnes i ensenyants. Llegint en silenci els alumnes aprenen a fer silenci durant una bona estona seguida, milloren la capacitat de concentració i, sobretot, gaudeixen de la lectura com una activitat d’oci més.

Horari del “Club de lectura”

Posted in: Club de lectura, Curs 2020-21, Galileo Galilei, Informació centre

Leave a Comment (0) →

Beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris

Beques convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs acadèmic 2020-2021 cursen ensenyaments postobligatoris. S’hi poden acollir, entre altres, tots els alumnes que cursen primers i segons cursos de batxillerat.

Trobareu tota la informació necessària en aquest enllaç:

Posted in: Batxillerat, Curs 2020-21, Galileo Galilei, Informació centre

Leave a Comment (0) →

Benvolguts alumnes i benvolgudes famílies

El dilluns 14 de setembre comencem el curs 20/21.

És un curs diferent, ple d’inquietuds i incerteses. Però us volem informar que hem seguit totes les mesures recomanades pel Departament d’Educació i Sanitat i que estem preparats per rebre els vostres fills/es al nostre institut.

A la nostra pàgina web insgalileo.cat trobareu el pla d’obertura de centre i tota la informació relativa a les mesures Covid-19.

Destaquem que és obligatori portar la mascareta posada dintre del recinte escolar i una altra de recanvi i hi haurà gel hidroalcohòlic a totes les aules.

S’ha contractat un servei de neteja extra de 8:30 h fins les 15:00 h per netejar lavabos, baranes d’escales, portes, aules especifiques … 

Les persones que no portin mascareta no podran accedir a l’institut.

El mateix dilluns 14 de setembre s’entregarà el full de la Declaració Responsable per a les famílies d’alumnes que, com sabeu, és obligatori lliurar omplert i signat el dimarts 15 de setembre.

Recordeu que si teniu una sintomatologia compatible amb la COVID-19 no podeu venir al centre.

Estem convençuts que entre tots superarem els obstacles que vagin sortint.

Us desitgem un bon curs,
Equip Directiu
Ins Galileo Galilei

Posted in: Curs 2020-21, Galileo Galilei, Informació centre

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 101 12345...»