Home » Activitats » Nous suports informatius

Nous suports informatius

Avui s’ha fet la presentació a l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès dels nous quadriptics de la Font de la Canya. S’han editat en català, castellà, anglès i francès i contenen la nova planta arqueològica i l’itinerari de visita.

També s’han editat uns quadriptics informatius del municipi d’Avinyonet, així com un mapa amb les noves rutes per fer en bicicleta, una de les quals, anomenada la Ruta de l’origen de la vinya, passa a tocar el jaciment de Font de la Canya.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Descarrega’t la Guia de la Font de la Canya

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos i rebre notificacions

Categories

%d bloggers like this: