BASES DE PARTICIPACIÓ 2020

BASES DE PARTICIPACIÓ AL FESTIGAILESBIÀ 2020

a celebrar el  DISABTE  31  D´OCTUBRE, a les 18’00 hores.

1.- Cada participant tindrà opció a presentar-se al concurs, sol o en conjunt, només amb un tema musical o performance musical.

No és permesa la participació a concurs de persones que es  dediquin professionalment al mon de l’espectacle, atès que el  Festigailesbià és, per naturalessa, un festival amateur.

 2.- El número d’actuacions està limitada a 10 en total. En el cas d’excedir-se el nombre de pre-inscrits, el jurat que aquest any es formarà decidirà quins dels projectes participen.

3.- Cada participant haurà de presentar un tema d’un màxim de 4 minuts. No s’admetran cançons que excedeixin d’aquest temps preestablert.

4.- El termini per inscriure’s a l’edició d’enguany serà el proper ….. D’OCTUBRE, no prorrogant-se en cap cas. Aquest dia farem una reunió informativa  al Casal Lambda a les 19 h a la que cal assistir-hi i portar el tema que voleu interpretar en CD o bé en format informàtic.

5.- Cada participant haurà de portar el tema a concurs, així com els 20’s, prèviament editat per al Remix final. La falta dels 20’s, per al remix, dona potestat a l’organització per agafar els que es considerin.

6.- Cada participant haurà d’adjuntar un full d’inscripció que podrà obtenir al mateix Casal Lambda o mitjançant la pàgina web www.lambda.cat/festigai  o   http://blogscat.com/festigai/

7.- Hi haurà  un primer assaig el ……. D’OCTUBRE, a partir de les 19’00 h, al Casal LambdaI al assaig final el mateix dia que es celebri el concurs. És possible que hi hagi més assajos al Casal, de caràcter opcional.

 8.- En l’edició d’enguany, es donaran premis als participants i/o formacions més votats. El sistema de votació comptarà amb un 50% de vot del públic assistent, i un 50% d’un jurat especialitzat, format, entre altres persones, pel President del Casal. En cas d’empat el vot del públic serà decisiu com a vot de qualitat.

9.- En qualsevol cas, l’organització es reserva el dret a cancel·lar una actuació si considera que no s’ajusta als paràmetres establerts.

10.- Per participar al Festigailesbià es requereix ser major d’edat o aportar una autorització escrita i signada per mare, pare o tutor legal.

 

 

 

Leave a comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *