fempinya2016@tonipla.com

Presentació de la candidatura

QUI SOM?

“Fem Pinya amb el Club” som un equip de persones que estimem el Club Patí Vic i que per aquest motiu ens presentem com a candidatura a les eleccions del CP Vic. Ens uneixen les nostres inquietuds acumulades en els darrers anys com a observadors davant el deteriorament generalitzat del nostre Club i la ferma voluntat de transformar-lo. Formem un grup polivalent on cada membre aporta les seves aptituds que es complementen per la diversitat i amb un objectiu comú: treballar junts unint esforços, en benefici del CP Vic i els seus socis. Els nostres valors fonamentals són la comunicació i la transparència. Basem el nostre sistema de treball en la presa de decisions coordinades i no pas presidencialista.

 

QUÈ TENIM I QUÈ ENS HEM TROBAT?

Tenim un Club amb molt potencial tant per la gent que en forma part com per l’excepcional ubicació. Ens hi trobem a gust. Ens hem trobat un Club on la situació econòmica actual ens fa preveure uns temps on la moderació i enginy serà la nostra companya de viatge.

 

QUÈ US VOLEM PROPOSAR?

Us proposem que ens ajudeu a que el nostre Club sigui un Club per a tothom, inclusiu, dinàmic, obert, modern, un Club capaç de plantar cara als contratemps, capaç d’aixecar-se i continuar construint.

 

COM HO FAREM?

 

· A CURT TERMINI

1.- Treballar conjuntament amb els tècnics i personal del Club en les diferents seccions per aconseguir un funcionament més eficient i millor servei.

2.- Realitzar millores al club per al correcte funcionament de les instal·lacions més deteriorades i d’ús comú, racionalitzades segons les necessitats.

3.- Actualitzar les quotes dels socis.

4.- Aconseguir publicitat, patrocinis i increment d’esponsorització externa.

5.- Contenir la despesa a tots nivells per aconseguir la viabilitat del Club.

6.- Necessitem reaccionar i tenir canvis de gestió.

 

· A LLARG TERMINI

1.- Aconseguir més patrocinis i sponsors.

2.- Presentarem varis estudis i projectes valorats econòmicament perquè els socis els puguin escollir i determinar el finançament més adequat per a cada inversió.

2 Responses so far.

  1. BONA FEINA ! BON FUTUR ! FEM PINYA ! FELICITATS!!

  2. iolanda ha dit:

    Estem amb vosaltres, ho heu fet mokt be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *