RSS Feed

Una tarda de dijous molt ben aprofitada

5 de juny de 2015 by ampatufet

IMG_7852

Ahir va tenir lloc la xerrada Les llavors d’una sana autoestima en els fills i filles, a càrrec de l’Eva Bach,  i val a dir que va ser una magnifica trobada que ens reafirma en la nostra idea inicial de  que aprendre, debatre,  parlar junts és la millor manera de  créixer com a pares i mares , com a families, com a persones i de fer de la nostra escola un lloc millor pels nostres fills i filles.  L’Eva, gran professional, amable, propera i magnifica comunicadora, ens va anar parlant del que és, i el que no és, una sana autoestima i com afavorir-la en les nostres fills,  i ens va deixar a tots els presents el cor molt més tranquil i reconfortat, més ben preparat per estimar als nostres fills i filles, uns sers meravellosos  que per sobre de tot mereixen ser feliços.  Gràcies Eva !

I gràcies a tots i totes que ens heu acompanyat aquest primer curs de la nostra escola de pares i mares. Us esperem al proper curs per ser més i millors !

Us deixem unes paraules de Pau Casals que ahir ens va recordar l’Eva:

 

” …Sí ets una meravella.

I quan et faràs gran, podràs fer mal a un altre, que, com tu, sigui una meravella ? No. Us heu de protegir els uns als altres. Heu de treballar-tots hem de treballar-per fer d’aquest món un lloc digne dels seus fills “.

IMG_7868IMG_7869IMG_7856IMG_7857IMG_7858

Comments

comments


No hi ha comentaris »

No comments yet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *