RSS Feed

Let’s cook in English, kids !

27 d'abril de 2015 by ampatufet

Lets cookAvui us volem parlar d’una iniciativa molt maca e interessant per tal d’acostar els nostres infants a la cuina tot practicant l’anglès, que és com millor s’aprent.

En referim al projecte, Let’s cook in English, kids !,  un taller de cuina per nens i nenes en anglès on podran aprendre les principals característiques i propietats dels aliments (propietats nutricionals dels productes de temporada i quines són les zones de procedència, maneres de cuinar-los, etc.), tot reforçant,  a través de la cuina en grup, valors cívics como la solidaritat, el respecte i el gaudi envers la natura i la capacitat de cooperar i liderar. I tot amb anglès, doncs juguen, compren i cuinen i ho fan tot en anglès.

Us deixem un video sobre aquesta activitat  on us trobareu una sorpresa !

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/03/12/mercat-vall-hebron-cursos-cuina-nens-angles/#.VQGeVvRTT-Y.facebook

Aquests, i d’altres tallers també molt interessants, estant organitzats per l’ESPAI CUINA’M  del Mercat de la Vall d’Hebrón,  una iniciativa de l’associació de comerciants del Mercat de la Vall d’Hebron per apropar la cuina a tothom.

I sabeu què ? Doncs la seva coordinadora es la nostra mestre d’anglès, en excedència, l’Àgata Albero.

Si voleu apuntar-vos  a aquest i/o d’altres tallers, us deixem aquí el seu enllaç.

També us comentem que el proper 29 de maig organitzen un taller sobre cuina per celíacs, per si hi esteu interessats ! .

posters-abril9

 

Vinga a cuinar tots i totes ! Let’s go !

 

 

 

 

 

Comments

comments


No hi ha comentaris »

No comments yet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *